Hjælp til selvsalg af bolig

Hjælp til selvsalg af din andelsbolig, ejerbolig eller fritidshus
Hjælp til selvsalg omfatter skrivning af en god salgstekst, oprettelse af din annonce på en af de store selvsalgs-portaler på nettet og rådgivning om din markedsføring og fremvisning, når du vil sælge din andelsbolig, ejerbolig eller fritidshus og spare ejendomsmægleren

Hjælp til selvsalg af din bolig er for dig, der vil spare ejendomsmægleren når du sælger din ejerbolig, andelsbolig eller fritidshus

Men du ved, at du ikke skriver så godt og/eller ikke er så fortrolig med IT og EDB, at du føler dig tryg ved selv at skrive og oprette salgsannoncen på internettet. For dig kan vi skrive en god, levende og fængende salgstekst. Vi kan også oprette annoncen og give råd om markedsføring og fremvisning.

Skriver du godt og er fortrolig med IT, har du ikke brug for vores hjælp.

Baggrunden for hjælp til selvsalg

“Da jeg satte min egen andelsbolig til salg som selvsalg med egen tekst og egne billeder på en stor selvsalg portal, blev jeg nærmest bestormet af de øvrige andelshavere. De gav udtryk for stor bekymring ved selv at skulle skrive salgsteksten, selv at skulle oprette salgsannoncen på nettet og selv at skulle vise boligen frem.

Den bekymring blev til “Hjælp til Selvsalg”. Med de tre hjørnesten hjælpen består af: salgstekst, annonce på en selvsalgs portal på internettet og vejledning om markedsføring og fremvisning – så alle kan få glæde af selvsalgs effektivitet og lave priser.

Min nyrenoverede andelsbolig blev solgt med 2,6% prisafslag på 75 dage, efter 5 fremvisninger til en pris midt imellem to mægleres vurderinger. Min besparelse blev ca. kr. 40.000,- i forhold til salg med mægler.

De første kunder var en anden nyindflyttet andelshaver, der hørte om mit selvsalgs succes og syntes, der skete for lidt hos den mægler, der havde hendes tidligere  bolig til salg – og hendes svigersøn, der ville have hjælp til salg af sommerhuset.”

Helge Nielsen, indehaver af spirepasseren.dk

Hjælp til selvsalg af andelsbolig, ejerbolig og fritidshus
Vi er den ene brik du har brug for, når du vil sælge din bolig selv og spare mægler salæret
Hjælp til selvsalg af andelsbolig, ejerbolig eller fritidshus
Få tilsendt et eksempel på salgstekst og annonce på nettet. Rekvirer i formularen her til højre.
Send mig eksempel på salgstekst og annonce

Sælger du ejerlejlighed eller andelsbolig

Din salgsannonce vil selvsagt først og fremmest have fokus på din bolig. Men de fleste købere er lige så interesseret i hele bebyggelsen. Derfor kan det være en god idé at oprette eller om nødvendigt at forbedre andelsforeningens eller ejerforeningens hjemmeside.

Det lyder umiddelbart dyrt og besværligt men kan gøres godt for nogle få tusind kroner i etablering og nogle få hundrede kroner om året i drift.

En sådan hjemmeside kan vi også levere. Du kan se et eksempel her.

Kontakt os her.

Enkle hjemmesider til foreninger, selvstændige, projekter m.v.
Eksempel på hjemmeside til andelsboligforening
Hjælp til selvsalg af andelsbolig, ejerbolig eller fritidshus
Prisen på hjælp til selvsalg hører til i en bolighandels småtings-afdeling

Det med småt

Skrivning af beskrivelse af en almindelig bolig vil koste mellem kr. 500,00 og kr. 1.000,00 inkl. moms, afhængigt af omfang. Vores vejledning til dig om de informationer vi skal have fra dig, så teksten kan blive så korrekt og fyldestgørende som muligt, er inkluderet i prisen.

Oprettelse af annonce på en af de store selvsalgs-portaler på nettet: kr. 750,00 inkl. moms. Til oprettelse af annoncen leverer du billeder og de krævede dokumenter.

Gode råd om fremvisning og markedsføring er gratis, når du køber beskrivelse og oprettelse af annoncen på en af de store selvsalgs-portaler på nettet.

Vi er 100% frie og uafhængige – og modtager ingen provisioner eller det der ligner, noget sted fra ?

Hjælp til selvsalg i hele Danmark

På grund af måden som vi arbejder på, kan vi yde assistance til boligsælgere i hele Danmark.

Kontakt mig om hjælp til selvsalg

Hjælp til selvsalg af din bolig består ikke i

Vores hjælp består ikke i fastsættelse af pris eller udfærdigelse af handlens dokumenter og øvrige opgaver omkring selve handlen!

Prisfastsættelsen gør du selv ved at finde salgspriser på boliger som din i dit område – og lægger til eller trækker fra ud fra din ejendoms stand i forhold til de boliger, du sammenligner med.

Købsaftalen og det juridiske hyrer du en advokat til. En sådan advokat kan typisk findes igennem selvsalgs portalerne til en fordelagtig pris. Når du sælger andelsbolig eller ejerlejlighed, kan du eventuelt købe administrator til at ordne handlens papirer og betalinger til en fornuftig pris.

Vores kompetence består alenen i annoncetekst, oprettelse af annonce og vejledning om fremvisning, imens det juridiske overlades til mennesker med den kompetence – det er let og lige ud ad landevejen – med den rette hjælp.