Hjemmeside grundkursus

For dig der vil have fuld kontrol over din hjemmeside fra første færd

“Hjemmeside Grundkursus”er for dig, der vil klædes godt på til at bygge en flot, funktionel og enkel hjemmeside til din håndværksvirksomhed, detailbutik, andelsboligforening, sportsklub, begivenhed eller lignende.

Hjemmeside grundkursus har som mål, at du får skabt din første enkle hjemmeside, og at du bliver fortrolig med den efterfølgende vedligeholdelse.

Forskellen på ”Hjemmeside grundkursus” og ”Enkle hjemmesider” er, at du på grundkurset selv bygger hele hjemmesiden, under vores direkte og kyndige vejledning.

Hjemmeside grundkursus
WordPress’ kontrolpanel hvor din hjemmeside etableres og vedligeholdes indeholder et hav af muligheder, som kun de færreste får brug for. På grundkurset lærer du at mestrer, det du har brug for til din enkle hjemmeside

Din forberedelse til “Hjemmeside grundkursus”

Hjørnestenen i en flot og funktionel hjemmeside er strukturen. At den er let at finde rundt på. At den indeholder relevant information, der er kort og korrekt beskrevet.

Derfor er en væsentlig del af Hjemmeside Grundkursus, at du har forberedt indhold og struktur. I god tid før kurset, får du fra os en oversigt over, hvad du skal medbringe af tekster og billeder. Du får også en liste over, hvad du bør overveje om indholdet af din hjemmeside.

Har du brug for hjælp til selve skrivningen, kan vi skive teksterne for dig, ud fra din instruktion om indhold og formål (er ikke inkluderet i kursets pris).

Efter “Hjemmeside Grundkursus” kan du

  1. Oprette din hjemmeside,
  2. Oprette nye sider,
  3. Vedligeholde de eksisterende sider,
  4. Indsætte billeder,
  5. Indsætte videoer,
  6. Indsætte pdf-dokumenter,
  7. Vedligeholde din hjemmesides menu,
  8. Oprette kontaktformularer – så du gør det let at komme i kontakt med dig, og du ikke behøver at gøre din mail-adresse tilgængelig for spamrobotter og
  9. Oprette “log-in” sider (f.eks. med intern kommunikation med og information til medarbejdere, medlemmer  m.fl.)

…og det er alt hvad du har brug for, så du kan skabe og vedligeholde en flot og funktionel enkel hjemmeside.

Her kan du se et eksempel på en hjemmeside til en andelsboligforening. En sådan kan du skabe på spirepasseren.dk’s 6 timers grundkursus og bliver samtidig klædt på til den fremtidige vedligeholdelse.

Det med småt

Hjemmeside Grundkursus består af 6 timers kursus fordelt på 2 – 3 gange efter nærmere aftale, vejledning omkring din forberedelse til kurset, undervisning i de 9 emner, nævnt ovenfor, vores forberedelse med køb af domænenavn, webhotel og klargøring af webhotel.  Der kan deltage op til 2 personer omkring udarbejdelse af den samme hjemmeside. Du medbringer selv computer, digitale tekster og digitale billeder.

Pris: kr. 4.000,00 inkl. moms.

Driftsudgifter på din nye enkle hjemmeside

Den løbende udgift, består af domænenavn og webhotel. Det køber vi til dig. Det gøres på en måde så du opnår fuld kontrol over begge dele!

Priser:
Dansk domænenavn (.dk) koster ca. kr. 100.00 pr. år.
Webhotel koster kr. 25,00 pr måned (betales for et år ad gangen).

Hjælp til selvsalg af andelsbolig, ejerbolig eller fritidshus
På Hjemmeside Grundkursus lærer du at etablere og vedligeholde en flot, funktionel og enkel hjemmeside til priser der er til at betale – både i etablering og drift – og du opnår fuld kontrol over domænenavn, webhotel og indhold

Kontakt os

Du er meget velkommen til at kontakte os med spørgsmål af enhver art. Du finder kontaktformular her.

Vi glæder os til at høre fra dig og forhåbentlig til at hjælpe dig på vej til virkeliggørelsen af din første, flotte, funktionelle, enkle hjemmeside ?