Om

De mange og meget forskellige muligheder, som du finder på spirepasseren.dk hviler solidt på mange års praktisk erfaring og dyb interesse

Om “Enkle hjemmesider”

Vi har drevet internetbutik i Norge, Sverige og Danmark siden årtusindskiftet. Samtidig er det blevet til en del mindre og små hjemmesider i forbindelse med nye projekter. De mange års arbejde har givet et godt indblik i, hvordan en hjemmeside skal konstrueres, så der er, hvad der skal være – hverken mere eller mindre – og så hjemmesiden bliver interessant, overskuelig og relevant for de besøgende.

Om “Hjælp til selvsalg”

Et indgående kendskab til hvordan en tekst skrives, så den bliver let at læse, korrekt og – ikke mindst – interessant at læse – er en hjørnesten i “Hjælp til selvsalg”. En anden hjørnesten er en god forståelse for IT og EDB. En tredje hjørnesten er godt 30 års praktisk erfaring i salg og markedsføring.

“Da jeg satte min egen andelsbolig til salg som selvsalg med egen tekst og egne billeder på en stor selvsalg portal, blev jeg nærmest bestormet af de øvrige andelshavere. De gav udtryk for stor bekymring ved selv at skulle skrive salgsteksten, selv at skulle oprette salgsannoncen på nettet og selv at skulle vise boligen frem.

Den bekymring blev til “Hjælp til Selvsalg”. Med de tre hjørnesten hjælpen består af: salgstekst, annonce på en selvsalgs portal på internettet og vejledning om markedsføring og fremvisning – så alle kan få glæde af selvsalgs effektivitet og lave priser.

Min nyrenoverede andelsbolig blev solgt med 2,6% prisafslag på 75 dage, efter 5 fremvisninger til en pris midt imellem to mægleres vurderinger. Min besparelse blev ca. kr. 40.000,- i forhold til salg med mægler.

De første kunder var en anden nyindflyttet andelshaver, der hørte om mit selvsalgs succes og syntes, der skete for lidt hos den mægler, der havde hendes tidligere  bolig til salg – og hendes svigersøn, der ville have hjælp til salg af sommerhuset.”

Helge Nielsen, indehaver af spirepasseren.dk

Om “Hjemmeside grundkursus”

Et indgående IT-kendskab, og godt 40 års undervisningserfaring fra forsvaret, sportens verden, det private, efterskole og privatskole er de to hjørnesten i “Hjemmeside Grundkursus”.

Resultatet er effektiv og let tilgængelig formidling af den viden og de færdigheder, der skal til for at du kan oprette, vedligeholde og udbygge en flot, funktionel og enkel hjemmeside.

 

Med venlig hilsen
spirepasseren.dk
Impox ApS
CVR nr. 29207380
Treneparken 56, Dybbøl
6400 Sønderborg